Onze oplossingen

Onze oogstmachines zijn geavanceerde landbouwoplossingen. Onze oplossingen bieden efficiëntie, kosteneffectiviteit en een hogere productiviteit.

Sativa

Oogstmachines

Oogstmachines voor lange vezeltoepassingen, zoals hennep en vlas, bieden efficiënte oplossingen met instelbare snijhoogtes, voorzichtige bediening en geavanceerde technologieën. Ze minimaliseren vezelschade terwijl ze de oogstcapaciteit maximaliseren, wat tijd en arbeid bespaart terwijl de vezelkwaliteit behouden blijft voor verdere verwerking.

Sativa

Linum

Keermachines

Onze keermachines voor vlas en hennep zijn gespecialiseerde landbouwwerktuigen die ontworpen zijn om het roten en drogen van vlasvezels te vergemakkelijken. Deze machines kunnen efficiënt het keren of draaien en herschikken van vlasstengels tijdens de rotingfase aan, wat cruciaal is voor het scheiden van de vezels van de stengels.

Turning Machines

Latrans

Ronde balenpersen

Upgrade je balenpersproces met onze ronde balenpersen. Ervaar ongeëvenaarde efficiëntie dankzij de grotere capaciteit en snellere werking. Maximaliseer je productiviteit en minimaliseer de tijd die je aan persen besteedt met deze geavanceerde machines. Upgrade vandaag nog en revolutioneer je perswerkzaamheden voor hennep, vlas en andere persproducten.

Coming Soon

Lupus

Vierkante balenpersen

Verhoog de efficiëntie van je balenpersen met onze vierkante balenpersen. Deze krachtige machines bieden nauwkeurige en compacte balenpersoplossingen. Ervaar een hogere productiviteit en een kortere verwerkingstijd dankzij de gestroomlijnde werking. Zeg vaarwel tegen losse en rommelige balen, want vierkante balenpersen zorgen voor netjes verpakte en stapelbare balen, waardoor opslag en transport geoptimaliseerd worden.

Coming Soon