FIBRE IS OUR DRIVETRAIN

Fibre is our drivetrain

Hyler is een jonge innovatieve constructeur van landbouwmachines voor de vlas en hennep landbouwindustrie. Geen gewone doorsnee machines, maar instrumenten die een meerwaarde zijn op het veld. Door het continu opzoeken van de grootste pijnpunten en het luisteren naar de vragen op de huidige markt, kan Hyler antwoorden met doeltreffende machines.

Sativa

Oogstmachines

Sativa
Turning Machines

Keermachines

Linum
Coming Soon

Ronde balenpersen

Latrans
Coming Soon

Vierkante balenpersen

Lupus

Onze industrieën

Vlas

Vlas mag zonder twijfel een topproduct worden genoemd. Met toepassingen in vrijwel alle mogelijke sectoren is het niet verwonderlijk dat deze natuurlijke en uiterst ecologische grondstof nog steeds aan succes wint.

Hennep

Hennep is een van de eerste planten die 50.000 jaar geleden tot bruikbare vezels werd gesponnen. Hennep is zelfs een bijzonder resistente plant die niet vatbaar is voor ziekten en waarvan de snelle groei weinig energie kost.

Taart V2

Miscanthus

Miscanthus is een meerjarig gewas dat met zijn hoge opbrengstpotentieel ideaal is voor gebruik als bio-energiegewas. Miscanthus is net als maïs een C4-plant, het gras is in staat om op een efficiënte manier zonlicht op te nemen om biomassa op hoge temperatuur en met een minimum aan water om te zetten.

Fourage

Voeder is een plantaardig materiaal (bladeren en stengels) dat gegeten kan worden door grazend vee zoals hooi, luzerne, gras, stro, enz.

Onze missie

Wij geloven in natuurlijke vezelproducten

Wij geloven in een andere manier van oogsten, die het maximale rendement zal opleveren voor het land, de vezels en het milieu voor nu en voor toekomstige generaties.

Hoe doen we dat?

Duurzame vezels nog duurzamer maken met vernieuwende oogstprocessen. De sleutel om dit te bereiken is door een nieuwe manier van oogsten die intelligent, ingenieus en toekomstbestendig is.

Wat doen we?

Hyler zal een complete "Full-liner" productlijn van oogst- en verwerkingsmachines ontwikkelen die "met de gebruiker in gedachten" en in samenwerking met onze technologiepartners worden vervaardigd.

Vind uw dealer

Een van onze machines in actie zien?