Machines voor de verwerking en oogst van hennep

Hyler is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve hybride en ecologische landbouwmachines voor de verwerking van hennep.

Eigen engineering & productie

Hyler richt op het ontwikkelen, fabriceren en finetunen van hennep machines en vierkante balenpersen. Het team achter Hyler heeft meer dan 40 jaar gecombineerde kennis en ervaring in de ontwikkeling van hennep oogst- en verwerkingsmachines.

Hoge klantwaardering

Onze hennep oogstmachines zijn ontwikkeld in samenspraak met eindklanten en branchespecialisten. We streven ernaar om de perfecte machines te ontwikkelen die een oplossing bieden en de werkdruk ontlasten.

Natuurlijke vezelproducten

Wij geloven in een andere manier van oogsten, die het maximale rendement zal opleveren voor het land, de vezels en het milieu voor nu en voor toekomstige generaties. Hennep is gemakkelijk te kweken zonder GGO’s of pesticiden en biedt een voordelige teelt vanuit ecologisch oogpunt, vooral omdat het zeer weinig onderhoud en bijna geen irrigatie vereist.

Hyler Hemp 2

Onze hennepindustrie machines

Sativa

Hyler Sativa FL20

‘s Werelds eerste hennepoogstmachine voor langevezeltextiel op industriële schaal. Past zich tijdens het oogsten automatisch aan de planthoogte aan tot 3,2 meter. Optioneel oogst de Sativa FL20 tot 2x meer met een 18m3 bunker voor 2ha in minder dan een uur.

SativaV3 (4)
Sativa

Hyler Sativa FS20

‘s Werelds eerste hennepoogstmachine voor langevezeltextiel op industriële schaal. Past zich tijdens het oogsten automatisch aan de planthoogte aan tot 3,2 meter. Optioneel oogst de Sativa FS20 tot 2x meer met een 18m3 bunker voor 2ha in minder dan een uur.

Linum

Easy-Turn 113A

Deze Easy-Turn werkt snel en is zeer wendbaar. Draait moeiteloos vlas en hennep tot een lengte van 1,4 meter.

Render Easy Turn
Lupus

Hyler Lupus HB12.9

 • Voorperskamer direct in de perskamer
 • Continue aftakas op tractor
 • Controle van spanwanden tijdens de plunjerslag
 • Knoper zonder losse touwdelen
 • 8 knopers
 • Pick-up 8m40 breed, en opvouwbaar binnen 2m55
 • Gewichtssysteem
 • Adaptieve pick-up
Pickup Op Hoog 0009
Latrans

Hyler Latrans FD10

Het resultaat van jarenlange ervaring in oogsttechnologie.

Upgrade je balenpersproces met onze ronde balenpersen. Ervaar ongeëvenaarde efficiëntie dankzij de grotere capaciteit en snellere werking. Maximaliseer je productiviteit en minimaliseer de tijd die je aan persen besteedt met deze geavanceerde machines. Upgrade vandaag nog en revolutioneer je perswerkzaamheden voor hennep, vlas en andere persproducten.

Favicon Hyler
Hyler Atelier

Onze service

Zelfs de allerbeste machines hebben een sterke en efficiënte ondersteuningsdienst nodig – van de eerste levensdagen tot en met de levensduur van het product.

Hyler zet zich in om een effectieve en efficiënte ondersteuningsservice te bieden, die rechtstreeks aan onze klanten wordt geleverd via ons eigen toegewijde engineering, service en onderdelen en ons professionele dealernetwerk.

Bij aankoop van een Hyler-product kunt u verwachten:

 • Toegang tot originele reserveonderdelen.
 • Toegang tot interactieve online onderdelenhandleidingen.
 • Toegang tot technische ondersteuning.
 • Toegang tot trainingscursussen.
 • Professionele productcontrole.
 • Reparatie op hoog niveau bij Hyler of Hyler distributeurs.

Als u hulp, advies of onderdelen voor uw Hyler-machine nodig heeft, bel dan het volgende nummer: +32 485 71 89 40

Hyler 643364893

Over Hyler

Hyler is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve hybride en ecologische landbouwmachines voor de verwerking van vezelgewassen. Hyler onderscheidt zich van huidige producenten door intelligente en innovatieve conceptoplossingen, waarbij maximale efficiëntie centraal staat. De belangrijkste sectoren waarin we werken zijn hennep, vlas, kenaf, miscanthus, gras en stro.

Het team achter Hyler heeft meer dan 40 jaar gecombineerde kennis en ervaring in de ontwikkeling van oogst- en verwerkingsmachines. We zijn niet alleen op onze weg, we hebben samenwerkingsverbanden opgezet met leveranciers, klanten en onderzoeksinstellingen die zonder twijfel de beste zijn in hun respectievelijke vakgebieden.

We zijn op missie. We willen van toegevoegde waarde zijn voor de eindgebruikers!

Over hennep

Hennep of hemp is een van de eerste planten die 50.000 jaar geleden tot bruikbare vezels werd gesponnen. Hennep is zelfs een bijzonder resistente plant die niet vatbaar is voor ziekten en waarvan de snelle groei weinig energie kost.

Hennep is gemakkelijk te kweken zonder GGO’s of pesticiden en biedt een voordelige teelt vanuit ecologisch oogpunt, vooral omdat het zeer weinig onderhoud en bijna geen irrigatie vereist.

Met een levenscyclus van vier tot vijf maanden maakt hennep een snelle teelt mogelijk en in feite een aantrekkelijke opbrengst.

Onze missie

Wij geloven in natuurlijke vezelproducten

Wij geloven in een andere manier van oogsten, die het maximale rendement zal opleveren voor het land, de vezels en het milieu voor nu en voor toekomstige generaties.

Hoe doen we dat?

Duurzame vezels nog duurzamer maken met vernieuwende oogstprocessen. De sleutel om dit te bereiken is door een nieuwe manier van oogsten die intelligent, ingenieus en toekomstbestendig is.

Wat doen we?

Hyler zal een complete "Full-liner" productlijn van oogst- en verwerkingsmachines ontwikkelen die "met de gebruiker in gedachten" en in samenwerking met onze technologiepartners worden vervaardigd.

Vind uw dealer

Een van onze machines in actie zien?